Termeni si Conditii

 
Site-ul www.MobilaMIAD.ro este proprietatea Miad Lux Mob SRL cu sediul social in Bucuresti, Str. Dumbrava Noua, nr. 35, Sector 5 inregistrata la Registrul Comerţului sub nr.J40/2652/2008, CUI: RO23302253, punctul de lucru in Bld. Ghencea, Elite Center nr. 134, et. 3, corp 90, Sector 6, Bucuresti.

Accesarea si folosirea www.MobilaMIAD.ro implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Informatii generale despre produse si preturi: Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea , insa nuantele culorilor produselor pot diferi usor datorita setarilor monitorului dumneavoastra sau a procesului de executie al fotografiilor. Preturile, ofertele si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.

Modalitati de plata:

* Plata cash la punctul de lucru

* Plata cu OP in avans

Garantia produselor

Oferim 2 ani garantie pentru Persoanele Fizice si 1 an garantie pentru Persoanele Juridice a produselor de mobilier in conformitate cu Ordonanta 21/1992 si Legea 449/2003.

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

- deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului. - informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin. - posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional. - neplacerile create de intreruperea accesului la www.MobilaMIAD.ro datorate furnizorului de servicii internet. - continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Ne rezervam dreptul de a ne selecta clientela si de a refuza o comanda in cazul in care:

- produsul comandat nu este pe stoc - clientii care plaseaza comanda manifesta comportament sau limbaj neadecvat - clientii care plaseaza comanda au in istoricul activitatii lor pe www.MobilaMIAD.ro livrari refuzate.

Securitatea datelor personale MobilaMIAD.ro se obliga sa respecte drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin aceasta se intelege ca securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin www.MobilaMIAD.ro sunt garantate prin lege. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre MobilaMIAD.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. insa numai cu acordul prealabil al clientului. MobilaMIAD.ro se angajeaza sa nu furnizeze adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, cu exceptia prestatorului serviciilor de curierat, si sa nu divulge datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea sa stearga din baza de date adresa de e-mail furnizata prin trimiterea unei solicitari la office@mobilamiad.ro.

Dreptul de autor al MobilaMIAD.ro asupra continutului publicat pe site

Intregul continut al site-ului www.MobilaMIAD.ro, inclusiv Newsletter-ele, este proprietatea Miad Mob Lux SRL si a furnizorilor sai si intra sub incidenta legii pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si a legilor privind proprietatea intelectuala si industriala. Utilizatorilor le este interzis sa foloseasca pentru uz comercial sau contrar intereselor Miad Mob Lux SRL orice material continut in site - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, script-uri, programe si alte date - fara acordul scris al companiei. Pentru raportat probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala va rugam folositi adresa de email: office@mobilamiad.ro.

Dreptul de retragere / returnarea produselor

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail la adresa office@mobilamiad.ro.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., mai putin costurile de livrare, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre punctul de lucru MobilaMIAD.ro - Bld. Ghencea, Elite Center nr. 134, et. 3, corp 90, Sector 6, Bucuresti. Costurile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

Procedura de conciliere

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe MobilaMIAD.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Mihai Badea, putand fi contactata la adresa office@mobilamiad.ro, sau telefonic la numarul 0726 28 52 98.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului MobilaMIAD.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Miad Lux Mob SRL fata de orice client este valoarea sumei incasate de Miad Lux Mob SRL de la acest client.