Despre noi

Suntem Echipa Miad companie producătoare în industria lemnului, cu specializare pe mai multe ramuri, companie cu capital 100% românesc. Beneficiem de propriul atelier ceea ce ne permite să executăm la comandă aproape orice tip de mobilier, fie plecând de la modelele noastre fie oricare altul.

Suntem prezenți pe piața din România de peste 10 ani, iar echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență considerabilă în domeniu. Ne place să oferim clienților noștri soluții moderne de stocare și design și prin folosirea materiei prime de cea mai înaltă calitate și totodată optimizarea costurilor de producție, produsele livrate reușesc să mențină un randament ridicat în raportul calitate-preț.

 
 

Serviciile oferite de noi

Apeland la seviciile noastre veti avea parte de sfaturi si idei in crearea si configurarea mobilierului potrivit atat spatiului cat si nevoilor dumneavoastra

O persana calificata se va deplasa la domiciliul dumneavoastra, va efectua masuratorile ,va realiza o schita fie de mana fie pe calculator,se vor stabili culorile, accesoriile si toate detaliile dupa care daca sunteti de acord si cu schita si cu pretul se va semna contractul si vom incepe lucrarile.

Seviciile de masuratori si proiectare se vor asigura gratuit sau contra cost in functie de oferta existenta la acel moment,urmand ca la final sa se scada din pretul total al mobilei.

Mobilierul prezentat cu pret la categoria Produse magazin nu are inclus transportul si montajul ,dar se poate asigura contra cost sau pot beneficia gratuit in functie de oferta facuta la momentul respeciv.

Garantia este de 2 ani perntru PF si 1 an pentru PJ si se acorda numai pentru mobilierul montat de catre personalul nostru