Cateva cuvinte despre noi

Fiind producatori si beneficiind de propriul atelier putem executa la comanda aproape orice tip de mobilier,fie el din cel prezentat fie oricare altul.

Colaborarea cu marii importatori si distribuitori de materie prima precum Arabesque, Regency, Global Design Suceava si multi altii, ne permite faptul sa mentinem in continuare raportul calitate pret si nu in ultimul rand sa producem mobila cu diverse tipuri de culori, accesorii, elemente decorative dar si cu fronturi din mdf vopsit, mdf frezat vopsit, mdf frezat infoliat, lucios, mat, forest ultra mat si multe altele.

Eliberam factura si certificat de garantie.

Dispunem in proportie de 90% de toate materialele si accesoriile existente pe piata.

NU EZITATI SA CERETI OFERTA DE PRET PE EMAIL OFFICE@MOBILAMIAD.RO

 
 

Serviciile oferite de noi

Apeland la seviciile noastre veti avea parte de sfaturi si idei in crearea si configurarea mobilierului potrivit atat spatiului cat si nevoilor dumneavoastra

O persana calificata se va deplasa la domiciliul dumneavoastra, va efectua masuratorile ,va realiza o schita fie de mana fie pe calculator,se vor stabili culorile, accesoriile si toate detaliile dupa care daca sunteti de acord si cu schita si cu pretul se va semna contractul si vom incepe lucrarile.

Seviciile de masuratori si proiectare se vor asigura gratuit sau contra cost in functie de oferta existenta la acel moment,urmand ca la final sa se scada din pretul total al mobilei.

Mobilierul prezentat cu pret la categoria Produse magazin nu are inclus transportul si montajul ,dar se poate asigura contra cost sau pot beneficia gratuit in functie de oferta facuta la momentul respeciv.

Garantia este de 2 ani perntru PF si 1 an pentru PJ si se acorda numai pentru mobilierul montat de catre personalul nostru